Vereniging Zwarte Lichten Astrologie

oktober 2019

19 april 2020


Studiemiddag VZLA

 

Beste Leden en Belangstellenden,

 

WEGENS DE CORONACRISIS KOMT DE STUDIEMIDDAG VAN 19 APRIL TE VERVALLEN, WIJ HEBBEN DEZE DAG NU VOOR 18 OKTOBER INGEPLAND, WIJ HOPEN U DAN WEER TE KUNNEN BEGROETEN.

 

 

WIJ HOPEN DAT IEDEREEN GOED  EN GEZOND DOOR DEZE PERIODE HEEN KOMT!

 

MET VRIENDELIJKE GROETEN, 

BESTUUR VZLA

 

De Vereniging Zwarte Lichten Astrologie (VZLA) nodigt u uit voor een studiemiddag op zondag 18 OKTOBER 2020.

 

Op deze studiemiddag staan centraal: het Knopenkruis, de Zwarte Lichten en de 360 graden van Janduz.

Het programma zal worden verzorgd door Menno Noordervliet.

 

Uit zijn inleiding:

“Voor mij is een horoscoop niet compleet zonder de Zwarte Lichten. Dat geldt ook voor de 360 graden van Janduz. De 360 graden van Janduz zijn bijzonder geschikt om je te laten inspireren. Ze geven meer inzicht en nuanceren de dierenriemtekens. Bijvoorbeeld het teken Vissen is niet meer hetzelfde, als je de graden van Vissen gezien hebt met de graden van Janduz. Je hebt bijvoorbeeld sombere, laisser-faire maar ook winnaar-graden in het teken Vissen.”

 

Menno vervolgt:

“Er is nog niemand, althans voor zover ik weet, die onderzoek heeft gedaan naar de graadposities van het Knopenkruis en de Zwarte Lichten. De Noorderknoop en Zwarte Lichten zijn natuurlijk procespunten en je zal ze ook als zodanig moeten interpreteren. De Noorderknoop heeft ongeveer een bereik van 5 graden in iemands leven; 5 graden, die iets zeggen over je missie in het leven gedurende vijf levensperioden. De vraag is natuurlijk of dat ook geldt voor de Zwarte Lichten. Ik heb er wel wat aanwijzingen voor. Het is in ieder geval interessant om er deze studiemiddag naar te kijken.”

Biografische aantekening: Menno Noordervliet heeft zich reeds vanaf 1980 verdiept in de Zwarte Lichten. Hij is al jaren astroloog bij het management centrum De Ark van Pieter en Marijke ter Haar. Hij geeft consulten aan zakelijke klanten van coach Bert Cohen (4C), die erbij zit en verder uitwerkt.

Aanbeveling: neem je horoscoop (of computer) mee!

 

Programma:

12:30 uur – 13:00 uur: Inloop en ontvangst met koffie of thee.

13:00 uur – 14:00 uur: Inleiding van het thema door Menno Noordervliet.

14:00 uur – 16:30 uur: In kleine groepen onderzoeken we de betekenis van de graden van Janduz in onze eigen horoscoop, met name met betrekking tot Knopenkruis en Zwarte Lichten.

 

Deze middag is gratis voor leden.

Voor niet-leden zijn de kosten € 20,00. Dit is inclusief koffie en thee.

Aanmelden vóór 10 oktober 2020 via info@vzla.nl.

Uw betaling voor deze dag kunt u doen via rekeningnummer NL17ABNA0555494713 t.n.v. VZLA.Na ontvangst van uw betaling is uw aanmelding definitief.

 

Locatie: ’t Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ Nieuwegein.

Auto: parkeren gratis.

Openbaar vervoer: tram 60 of bus 74 vanaf Utrecht CS. Uitstaphalte ‘t Veerhuis.

 

Graag tot ziens op 18 oktober 2020.

 

Het Bestuur Vereniging Zwarte Lichten Astrologie.Agenda