August 2022

20 november 2022


Congresdag VZLA  (Jubileum)

Congresdag VZLA
 
 
Beste leden en belangstellenden,
 
Wij nodigen jullie van harte uit op onze congresdag op 20 november 2022, deze dag staat in het teken van ons 10 jarig bestaan en wij hopen jullie te zien op dit feestelijke programma!
 
Programma: 10.30 - 17.00 uur (zaal open om 10.00 uur)
Ine Hoeymakers: Astrologie van inspiratie en flow
 
 
Het werkingsgebied van de heliocentrische astrologie ligt in het verlengde van de zwarte lichten astrologie: als je je geboortemoment onderzoekt met de positie van de zon als middelpunt kun je zien waar en wanneer je inspiratie, verlichting, helder inzicht en flow kunt ervaren. 
De lezingen van Peter Delahaye gaven ons de impuls om ons in deze interessante materie te verdiepen en al gauw bleek het gebruik van de heliocentrische horoscoop als aanvulling op de geocentrische  waardevolle inzichten op te leveren.
De moeite waard om verder te onderzoeken ?  
 
 
Yvette Habets: ‘Het onmeetbare fundament.’
 IC en MC in samenhang met de weg van de Zwarte Lichten.
 Proloog op de filmvertoning van DraMAYAma.
 
 
Jeanette Groenendaal: DraMAYAma een ruimte-tijdreis.
Een reis naar binnen, een astrologische kosmische dans voorbij het einde van de Maya-kalender.
Een film geschreven,  geproduceerd, geregisseerd en gefilmd door Jeannette Groenendaal
 
Volg Branly, Guatamalaanse tijdwaarnemer, Maya van de 21e eeuw, op zijn kosmische zoektocht naar betekenis en herbevestiging van zijn Maya-spiritualiteit door de echo's van een oude beschaving in het Vedische zuiden van India. 

Korte samenvatting  
Beleef een ruimtetijdreis door verleden, heden en toekomst door de ogen van de Guatemalteekse tijdwaarnemer Branly Gio Lopez, langs rituelen voor de nog levende planeten van ons zonnestelsel in de Dravidische tempels in het Vedische zuiden van India. Sinds het 'Einde van de Maya-kalender' heeft Branly onderzoek gedaan naar technieken en de betekenis van de Maya-kosmologie, in een poging oude rituelen en kennis te herstellen die pijnlijk verwoest waren door 500 jaar kolonisatie. Tijdens zijn vision quest herkent hij langzaam diepe wortels in de echo's van een oude beschaving. Ondertussen barst de vulkaan uit, sterft de tempelolifant en ademt de schildpad naar huis.
 
 

Aansluitend vieren wij ons 10 jarig julileum met een feestelijk drankje.

Locatie: 't Veerhuis Nijemonde 4, Nieuwegein (parkeren gratis).

Kosten: Leden €39,50, niet leden: € 69,50

Aanmelden voor 6 november via contact@vzla.nl